Container ophalen
Scherpe tarieven Transparante all-in prijzen
Snelle levering Vóór 12 uur besteld, binnen 24 uur geleverd
Goede en persoonlijke service Wij denken met u mee voor de beste oplossing

Diensten

Naast de containers voor uw klus of de rolcontainers kan M&M u ook met andere inzamelmiddelen van dienst zijn:

Perscontainers

Heeft u veel bedrijfsafval en wilt u duurzamer werken dan biedt M&M in de vorm van een perscontainer de ideale oplossing. De perscontainer staat permanent bij uw bedrijf en wordt tijdig door M&M leeggemaakt. Weten wanneer een perscontainer een voordeel oplevert? Vraag ons verkoopteam naar de afvalscan!

Perscontainers - All-In Containers

Semi ondergrondse containers

Middels de semi ondergrondse containers heeft u de mogelijkheid om grotere hoeveelheden afval in te zamelen zonder dat dit zichtbaar is. De ondergrondse containers zijn vriendelijk in gebruik en bieden u veiligheid bij het afvoeren van diverse soorten (bedrijfs)afval.

De voordelen van semi ondergrondse containers van M&M

Ook wordt het ontstaan van geur beperkt doordat de containers in een “koele” ondergrond zijn geïnstalleerd. Naast de genoemde voordelen profiteert u tevens van een daling van de ledigingsfrequentie vanwege de omvang van de container.

De mogelijkheden bij M&M

U hoeft M&M alleen uw wensen te laten weten dan zorgen wij voor de best passende aanbieding. Vraag naar de gratis afvalscan en een van onze vertegenwoordigers kan u uitgebreid meenemen in de realisatie van uw semi ondergrondse containerpark. Op uw locatie kan deze vrijblijvende scan worden uitgevoerd zodat ook uw afvalstromen nog efficiënter en economischer kunt inrichten. Bel: (024) 645 46 80.

Kies ook voor een vooruitstrevende en hygiënische stap voor uw afval, waarbij uw terrein wordt verfraaid en er een economisch voordeel te behalen is!  

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een  9.6 | Bekijk alle 1868 beoordelingen