Container ophalen
Scherpe tarieven Transparante all-in prijzen
Snelle levering Vóór 12 uur besteld, dezelfde dag geleverd
Goede en persoonlijke service Wij denken met u mee voor de beste oplossing

Bouw- en sloopafval container huren

Wilt u een bouwcontainer huren voor uw bouwafval en sloopafval? Omdat u een wandje wilt slopen of de hele garage afbreken? Bouw- en sloopafval is een verzamelnaam voor bijna alle soorten afval, die vrijkomen als u iets verbouwt of sloopt. Wilt u geen aparte container voor hout en puin? Dan is een container voor bouw- en sloopafval voor u de ideale oplossing. Daar mogen namelijk beide afvalsoorten in. M&M Containerservice scheidt het bouwafval en het sloopafval zoveel mogelijk. Daarvoor participeren we in de modernste afvalsorteerinstallatie van Nederland. Dat levert ecologische en economische voordelen op. Het sorteerresultaat ligt bij machinale scheiding namelijk 50% hoger dan bij handmatige sortering. Ruim 90% van het bouw- en sloopafval kan zo weer ingezet worden als grondstof.

Wat mag er WEL in de container voor bouw- en sloopafval?hout, puin, isolatiemateriaal, metaal, gips, giboblokken, gipsplaten, glas, plastic, papier.
Wat mag er NIET in de container voor bouw- en sloopafval?asbest, asbestgelijkend materiaal, autobanden, gevaarlijk afval, bitumineus afval.
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een  9.3 | Bekijk alle 753 beoordelingen