Container ophalen
Scherpe tarieven Transparante all-in prijzen
Snelle levering Vóór 12 uur besteld, binnen 24 uur geleverd
Goede en persoonlijke service Wij denken met u mee voor de beste oplossing

Container huren? Zo hoe werkt het

Een container huren doet u bij M&M Containerservice! Onze chauffeurs leveren de afvalcontainer snel (vaak dezelfde dag nog!) en wanneer het u uitkomt. En de prijs? Die is inclusief het plaatsen en ophalen van de container, 14 dagen containerhuur en duurzame afvalverwerking.

Uw voordeel

container huren met allin prijs
Goedkoopste in de regio
Afvalcontainers vanaf €125
container huren: super snelle levering
Super snelle levering
Vóór 12 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd
afvalcontainer huren: 14 dagen huurtermijn
14 dagen huren zonder extra kosten
Container langer nodig? Informeer naar de mogelijkheden
afvalcontainer huren met persoonlijke service
Goede en persoonlijke service
Wij denken met u mee voor de beste oplossing

Container huren

Afvalcontainer verhuur M&M containerserviceKies een geschikte afvalcontainer voor uw klus. Een container huren is zo geregeld. Vóór 12 uur besteld is dezelfde dag geleverd.

Afvalcontainer huren

container huren? U kunt ook bellen
BEL 024 6454680

Advies nodig? Of bestelt u liever telefonisch?


Een afvalcontainer huren: simpel en snel online geregeld

Wij doen er alles aan om het huren van een container zo simpel mogelijk te houden. In 3 snelle stappen kunt u een container huren.

  1. U kiest de gewenste afvalsoort
  2. Kies daarna de gewenste maat container
  3. Ten slotte vult u uw gegevens in

Erg gemakkelijk dus. Heeft u toch advies nodig bij het kiezen van de juiste container? Als u bijvoorbeeld niet weet welke afvalsoort of maat container u het beste kunt kiezen. Dan kunt u ons natuurlijk bellen. Wij helpen u graag verder.

10m3 container huren

Afvalcontainer online geregeld? We nemen de levering telefonisch met u door

afvalcontainer plaatsen
  • Als de bestelling bij ons is binnengekomen belt één van onze medewerkers u op om de levering van de container te bespreken. We spreken onder andere af hoe laat we de afvalcontainer bij u leveren en weer ophalen
  • Vervolgens levert een chauffeur van M&M Containerservice de afvalcontainer op de afgesproken datum en tijdstip. U betaalt contant of per pin bij de chauffeur
  • Is de afvalcontainer binnen 14 dagen vol? Geen probleem. U belt ons gewoon voor het ophalen van de container: (024) 645 46 80

Een container huren bij M&M Containerservice is dus zo geregeld.


Wij leveren AFVALCONTAINERS in DE REGIO’S ARHNEM, NIJMEGEN, CUIJK EN OSS

M&M containers opereert regionaal in zuid Gelderland en noord Noord-Brabant. De genoemde prijzen voor deze aanbieding zijn geldig binnen een straal van 25 km rond onze werf aan de Christiaan Huygenstraat te Wijchen (op basis van de ANWB Routeplanner, de snelste route).

Afvalcontainer huren


M&M Containerservice: Afvalverwerking zit in onze genen

M&M Containerservice biedt particulieren en bedrijven een totaalpakket. Of het nu gaat om doe-het-zelfafval of bedrijfsafval: wij weten er raad mee. U bestelt één van onze containers, wij doen de rest. Snel en vertrouwd. M&M Containerservice is kortom: de afvalspecialist.

We verwerken of bewerken alle afvalstromen op onze eigen locatie. En we sorteren het afval, zodat het weer als grondstof gebruikt kan worden. Ruim 92% van uw afval krijgt op die manier een nieuw leven. Bijvoorbeeld als boekenkast of compost. Zo werken we samen met u aan een beter milieu!

Snel en flexibel: 6 dagen per week. Geen woorden, maar daden. Ook daar staat M&M Containerservice voor. We zijn er 6 dagen per week voor u. Vandaag een container bestellen? Dan heeft u deze binnen 24 uur bij u thuis. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een  9.6 | Bekijk alle 1868 beoordelingen