Container ophalen
Scherpe tarieven Transparante all-in prijzen
Snelle levering Vóór 12 uur besteld, dezelfde dag geleverd
Goede en persoonlijke service Wij denken met u mee voor de beste oplossing

Bouwcontainer huren

bouwcontainer huren
Wilt u een bouwcontainer huren voor uw bouwafval en sloopafval, omdat u bijvoorbeeld een wandje wilt slopen of de hele garage afbreken?
Bouw- en sloopafval is een verzamelnaam voor bijna alle soorten afval, die vrijkomen als u iets verbouwt, renoveert of sloopt. Bouw- en sloopafval bestaat voornamelijk uit hout, plastic, papier, steenachtig materiaal en metalen.


bouwcontainer huren met all-in prijs
Goedkoopste in de regio
bouwcontainer huren: super snelle levering
Super snelle levering
bouwcontainer huren met persoonlijke service
Persoonlijke service


Wat mag u wel en niet in een bouwcontainer doen

Wat mag er WEL in de container voor bouw- en sloopafval?hout, puin, isolatiemateriaal, metaal, gips, giboblokken, gipsplaten, glas, plastic, papier.
Wat mag er NIET in de container voor bouw- en sloopafval?asbest, asbestgelijkend materiaal, autobanden, gevaarlijk afval, bitumineus afval.

Bouwcontainer huren, hoe werkt het:

Kies de maat bouwcontainer en huur online

U kiest een geschikte maat bouwcontainer op basis van de hoeveelheid bouw- en sloopafval die vrijkomt bij uw klus. Wij leveren bouwcontainers vanaf 3m3. U kunt bij ons ook kiezen voor een gesloten bouwcontainer van 10m3. Weet u niet precies hoeveel afval er tijdens uw klus vrijkomt? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend advies.

Tip: kies voor een afsluitbare container
Zo waait er geen afval uit de bouwcontainer u voorkomt dat anderen afval in uw bouwcontainer doen.

Zodra u een bouwcontainer heeft geselecteerd vult u uw afleveradres in zodat wij weten waar wij de bouwcontainer kunnen plaatsen.


Voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd!

U kunt zelf opgeven wanneer de bouwcontainer geleverd moet worden. Bestelt u vóór 12 uur, dan kunnen wij de container nog diezelfde dag leveren.
Wilt u nog sneller een bouwcontainer voor geplaatst hebben? Belt u ons dan op 024-6454680 om direct een bouwcontainer te huren.


Telefonisch de order bespreken

Zodra u online een bouwcontainer bij ons gehuurd heeft, belt één van onze medewerkers u op om de plaatsing van de bouwcontainer te bespreken. We bespreken de details van plaatsing door zoals het gewenste tijdstip van plaatsing.


Bouwcontainer plaatsen

U kunt aangeven of u van te voren gebeld wilt worden zodat u instructies kunt geven aan de chauffeur. Onze containers passen op een parkeerplaats. Bij het plaatsen van de container kunt u contant betalen of pinnen.


Bouwcontainer vullen

Zodra de bouwcontainer geplaatst is kunt u de container direct vullen met bouw- en sloopafval. U mag de container tot maximaal 20cm boven de rand vullen. Let er goed op dat u geen ander afval in uw container gooit als opgegeven.
Wij hanteren een huurtermijn van 14 dagen voor het huren van een container. Heeft u de container langer nodig, informeer dan naar de mogelijkheden.


Bouwcontainer weer ophalen

Is de bouwcontainer vol? Belt u ons dan op voor een ophaalafspraak. U kunt de afvalcontainer ook wisselen. U krijgt dan op uw ophaaldag een nieuwe container geleverd.

bouwcontainer huren? U kunt ook bellen
BEL 024 6454680

Advies nodig? Of bestelt u liever telefonisch?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een  9.3 | Bekijk alle 753 beoordelingen