Container ophalen
Scherpe tarieven Transparante all-in prijzen
Snelle levering Vóór 12 uur besteld, dezelfde dag geleverd
Goede en persoonlijke service Wij denken met u mee voor de beste oplossing

Bouwcontainer huren

bouwcontainer huren
Wilt u een bouwcontainer huren voor uw bouwafval en sloopafval, omdat u bijvoorbeeld een wandje wilt slopen of de hele garage afbreken?
Bouw- en sloopafval is een verzamelnaam voor bijna alle soorten afval, die vrijkomen als u iets verbouwt, renoveert of sloopt. Bouw- en sloopafval bestaat voornamelijk uit hout, plastic, papier, steenachtig materiaal en metalen.


bouwcontainer huren met all-in prijs
Goedkoopste in de regio
bouwcontainer huren: super snelle levering
Super snelle levering
bouwcontainer huren met persoonlijke service
Persoonlijke service


Wat mag u wel en niet in een bouwcontainer doen

Wat mag er WEL in de container voor bouw- en sloopafval?hout, puin, isolatiemateriaal, metaal, gips, giboblokken, gipsplaten, glas, plastic, papier.
Wat mag er NIET in de container voor bouw- en sloopafval?asbest, asbestgelijkend materiaal, autobanden, gevaarlijk afval, bitumineus afval.

Bouwcontainer huren, hoe werkt het:

Kies de maat bouwcontainer en huur online

U kiest een geschikte maat bouwcontainer op basis van de hoeveelheid bouw- en sloopafval die vrijkomt bij uw klus. Wij leveren bouwcontainers vanaf 3m3. U kunt bij ons ook kiezen voor een gesloten bouwcontainer van 10m3. Weet u niet precies hoeveel afval er tijdens uw klus vrijkomt? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvend advies.

Tip: kies voor een afsluitbare container
Zo waait er geen afval uit de bouwcontainer u voorkomt dat anderen afval in uw bouwcontainer doen.

Zodra u een bouwcontainer heeft geselecteerd vult u uw afleveradres in zodat wij weten waar wij de bouwcontainer kunnen plaatsen.


Voor 12 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd!

U kunt zelf opgeven wanneer de bouwcontainer geleverd moet worden. Bestelt u vóór 12 uur, dan kunnen wij de container nog diezelfde dag leveren.
Wilt u nog sneller een bouwcontainer voor geplaatst hebben? Belt u ons dan op 024-6454680 om direct een bouwcontainer te huren.


Telefonisch de order bespreken

Zodra u online een bouwcontainer bij ons gehuurd heeft, belt één van onze medewerkers u op om de plaatsing van de bouwcontainer te bespreken. We bespreken de details van plaatsing door zoals het gewenste tijdstip van plaatsing.


Bouwcontainer plaatsen

U kunt aangeven of u van te voren gebeld wilt worden zodat u instructies kunt geven aan de chauffeur. Onze containers passen op een parkeerplaats. Bij het plaatsen van de container kunt u contant betalen of pinnen.


Bouwcontainer vullen

Zodra de bouwcontainer geplaatst is kunt u de container direct vullen met bouw- en sloopafval. U mag de container tot maximaal 20cm boven de rand vullen. Let er goed op dat u geen ander afval in uw container gooit als opgegeven.
Wij hanteren een huurtermijn van 14 dagen voor het huren van een container. Heeft u de container langer nodig, informeer dan naar de mogelijkheden.


Bouwcontainer weer ophalen

Is de bouwcontainer vol? Belt u ons dan op voor een ophaalafspraak. U kunt de afvalcontainer ook wisselen. U krijgt dan op uw ophaaldag een nieuwe container geleverd.

bouwcontainer huren? U kunt ook bellen
BEL 024 6454680

Advies nodig? Of bestelt u liever telefonisch?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een  9.3 | Bekijk alle 709 beoordelingen

Afvoeren van grond

Wegens veranderingen in wet- en regelgeving inzake PFAS leveren wij, tot nader bericht, geen containers voor het afvoeren van grond.
Tijdelijk wordt er ook geen grond geaccepteerd op onze overslaglocatie in Wijchen.
Onze excuses voor het ongemak.